[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: دوره 1، شماره 2 - ( فصلنامه نظریه های نوین حسابداری،سال اول،شماره دوم،زمستان 1390 1390 ) ::
جلد 1 شماره 2 صفحات 50-29 برگشت به فهرست نسخه ها
فریدون رهنمای رودپشتی ، نرگس یزدانیان
چکیده:   (1884 مشاهده)
در این پژوهش، دیدگاه‌های اخلاقی تهیه کنندگان و استفاده‌کنندگان مختلف اطلاعات مالی نسبت به مدیریت سود، مورد بررسی و مقایسه قرار می گیرد. بدین منظور پرسشنامه‌هایی شامل 15 سناریو در اختیار 171 نفر از مدیران مالی شرکت‌ها، حسابرسان سازمان حسابرسی، حسابداران، دانشگاهیان شامل اعضای هیات علمی و دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی ارشد در رشته حسابداری ، سرمایه‌گذاران فعال در بورس و مقامات مالیاتی قرار گرفت. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که تمام گروه‌های مختلف مورد آزمون زنان، مردان، دانشگاهیان، افراد شاغل در حرفه، حسابرسان، حسابداران، مدیران، غیر مدیران و افراد شاغل در بخش‌های دولتی و خصوصی، همگی دارای دیدگاه مشابهی نسبت به مدیریت سود می باشند و مدیریت سود را غیر اخلاقی تلقی می کنند.
واژه‌های کلیدی: اخلاق، مدیریت سود، اخلاق حسابداری، استفاده‌کنندگان اطلاعات مالی، تهیه‌کنندگان اطلاعات مالی
متن کامل [PDF 2493 kb]   (142 دریافت)
دریافت: 1390/9/3 | پذیرش: 1390/9/17 | انتشار: 1390/10/1

نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

Download citation:
Send citation to:

Rahnamay Roodposhti F, Yazdanian N. The Investigation of Ethical Perception of Financial Information’s Users and Preparators about Earning Management. 3 2011; 1 (2) :29-50
URL: http://mta.raja.ac.ir/article-1-38-fa.html

رهنمای رودپشتی فریدون، یزدانیان نرگس. بررسی دیدگاه‌های اخلاقی استفاده‌کنندگان و تهیه‌کنندگان اطلاعات مالی نسبت به مدیریت سود. 1. 1390; 1 (2) :29-50

URL: http://mta.raja.ac.ir/article-1-38-fa.html

بازنشر اطلاعات
دوره 1، شماره 2 - ( فصلنامه نظریه های نوین حسابداری،سال اول،شماره دوم،زمستان 1390 1390 ) برگشت به فهرست نسخه ها